Laatste nieuws:

Rihanna's nieuwe tatoeage

Ga mee met Rihanna op tour!

Rihanna’s nieuwe album Unapologetic komt 20 november uit en ter promotie van haar 7e album…

RIHANNA
+ 7 wereldsteden
+ 7 dagen
+ 7 shows
+ een Boeing 777
en jij!

Wil jij mee met Rihanna?
Radio 538 zorgt ervoor dat jij met Rihanna mee de wereld rondvliegt om haar nieuwe album Unapologetic zeven keer te vieren! Natuurlijk mag je een vriend of vriendin meenemen. En als jij de gelukkige bent, willen we je heel graag als 538 reporter ter plaatse inschakelen. Wij blijven heel graag op de hoogte van je dikke trip rond de wereld met Rihanna met toffe foto’s, leuke teksten en meer. Beantwoord de prijsvraag als 538 VIP en maak kans! Vrijdag 9 november belt Jeroen Nieuwenhuize in de Top 40 de gelukkige 538 VIP op die met Rihanna meegaat.

Meedoen is gratis bij Radio 538. Geef je op!

Bij deze actie gelden de volgende actievoorwaarden.