Nieuws

Rihanna bij Oprah’s Next Chapter

Gisteravond is het interview van Oprah met Rihanna uitgezonden. In dit speciale interview vliegt Oprah naar Rihanna’s geboorteland Barbados waar ze een openhartig gesprek heeft met Rihanna over haar carrière, het overlijden van haar oma, het ‘bekend zijn’ en hoe is haar relatie met ex-vriend Chris Brown?

Rihanna neemt Oprah mee in haar auto en zo rijden ze door Rihanna’s oude buurt waar ze stopt bij haar ouderlijk huis. Op het einde van het interview heeft Rihanna nog een grote verassing voor haar moeder..

2 Comments

 1. suzy

  i LOVE HER SO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!! <3
  My queen, my everything

 2. Rihannafan1

  Hoe kun je dit interview volledig bekijken?
  En weet je misschien de datum wanneer haar dvd van de Loud Tour uitkomt?
  Mooie site geworden trouwens!